Skip to content

Karriär Vita Sales

Rivstarta din 
 karriär  
 hos oss
Passion, engagemang och kompetens är bara några ord som beskriver våran arbetsplats. Vårt DNA är sälj och det är något vi kommer föra över till dig! På Vita Sales kommer vi ständigt utvecklas och driva industrin framåt. Detta innebär att alla hos oss har en passion och nyfiken inställning till försäljning. Kombinera detta med hårt arbete så kommer resultaten därefter.

Hos Vita Sales får du utbildningar och workshops från dag ett så att du tydligt kan följa din personliga utveckling. Vi pratar väldigt ofta om att sätta processen. Detta görs genom att sätta upp en tydlig plan och konkreta delmål tillsammans med din coach. 

Valet är ditt

Vår vision är tydlig. Vi vill skapa Sveriges  bästa arbetsplats för säljare. 

Få andra arbetsplatser har samma passion för försäljning som vi har. Du kommer omges av kollegor som älskar sälj och där alla hjälper varandra att ta steg i rätt riktning. Våra coacher och chefer brinner för att skapa framtidens stjärnor. Hos oss finns det inga gränser för hur långt du kan gå.

Möjligheter händer inte. Du skapar dem.              
– Chris Grosser

Rivstarta din karriär hos oss

Passion, engagemang och kompetens är bara några ord som beskriver våran arbetsplats. Vårt DNA är sälj och det är något vi kommer föra över till dig! 

Vi är övertygade om att du kommer lyckas i din roll som säljare och kommer få en skjuts på din karriär. Vita Sales skapar framtidens stjärnor.   

Det spelar ingen roll om du startar från noll eller har många års erfarenhet inom försäljning, hos oss kommer alla ta kliv framåt i deras utveckling. 

iim12
Rivstarta din karriär hos oss
Passion, engagemang och kompetens är bara några ord som beskriver våran arbetsplats. Vårt DNA är sälj och det är något vi kommer föra över till dig! På Vita Sales kommer vi ständigt utvecklas och driva industrin framåt. Detta innebär att alla hos oss har en passion och nyfiken inställning till försäljning. Kombinera detta med hårt arbete så kommer resultaten därefter. Hos Vita Sales får du utbildningar och workshops från dag ett så att du tydligt kan följa din personliga utveckling. Vi pratar väldigt ofta om att sätta processen. Detta görs genom att sätta upp en tydlig plan och konkreta delmål tillsammans med din coach.

Varför arbeta hos Vita Sales?

Snittlön på 35 000 kr

Hos Vita Sales finns det inget tak på hur mycket du kan tjäna. Du sätter gränserna själv! Våra generösa provisioner ger dig chansen att tjäna väldigt bra pengar.

Garantilön

Vi erbjuder garantilön till alla anställda. Allt för att du ska få en sån bra och trygg start som möjligt hos oss.

Personlig utveckling

Vår vision är att skapa Sveriges bästa arbetsplats för säljare. Detta uppnås genom engagerade ledare, nytänkande och löpande utbildningar.

Coaching från en av branschens bästa säljchefer

Hos oss får du coaching från våra duktiga och erfarna säljchefer som kommer göra allt för att maximera dina chanser till framgång.

Fartfyllda och roliga arbetsdagar

Hos Vita Sales är ingen dag den andra lik. Du kommer arbeta på en arbetsplats där du får prata med många olika människor och det kommer inte finnas någon tråkig stund hos oss!

Generösa säljtävlingar

Vill du vinna en ny mobil, en resa eller ett körkortspaket? Hos Vita Sales anordnar vi roliga tävlingar med väldigt fina priser. 

Bli en del av Vita Sales

Digital Marketer

Are you really good at digital advertising? Then this is for you!

More Details

Digital Marknadsförare

Är du riktigt grym på digital annonsering? Då är detta för dig!

More Details

Salesperson

We are looking for you who are driven and want great career opportunities!

More Details

Innesäljare

Vi söker dig som är driven och vill ha stora karriärmöjligheter!

More Details